Založ si blog

Vymetanie Augiášovho chlieva! Zachráň sa kto môžeš!

Ignorovanie poznania o prírodných bytostiach sa v blízkej budúcnosti trpko vypomstí každému, kto ho zanedbal, pretože nastáva čas veľkých očistných búrok, riadených práve týmito bytosťami. Prírodné bytosti, alebo inak povedané bytostní, sú služobníkmi jediného Boha a verne naplňujú jeho Vôľu v prírodnom dianí. Kde v nadchádzajúcich, mohutných očistných búrkach nezaznie prosba k Stvoriteľovi a k bytostným o ich zmiernenie, tam udrie sila bytostných naplno a zdrvujúcim spôsobom.

Kto si bude chcieť v dnešnej dobe veľkej očisty zeme zachrániť svoj život a uchrániť svoje obydlie i svoj majetok, má prosiť Stvoriteľa i bytostných o ochranu. Avšak každý človek, ktorý pre svoj materializmus, ateizmus a rozumovú racionalitu vníma dianie v prírode len ako sled náhodných javov, každý takýto jedinec je už dnes vystavený smrteľnému nebezpečenstvu.

A tomuto nebezpečenstvu sú žiaľ vystavení aj kresťania, ktorí síce veria v Stvoriteľa, ale neveria v nijaké bytosti prírody, vykonávajúce jeho Vôľu. Neveria v bytosti prírody, dôverne známe napríklad starým Slovanom a mnohým iným dávnym národom. Neveria v bytosti prírody, opisované v bájach, rozprávkach a povestiach.

Toto poznanie bolo príchodom kresťanstva zavrhnuté ako pohanstvo, čo však bolo nesprávne, pretože reálnu skutočnosť, prežívanú našimi dávnymi predkami nie je možné zavrhnúť tým, že ju poprieme. Táto popretá a zavrhnutá skutočnosť však na nás teraz, v dobe veľkej očisty zeme doľahne s plnou silou. Lebo vykonávateľmi očisty sú na príkaz Boží práve tieto bytosti, stojace za prírodou a za všetkým, čo sa v nej deje, a týmto spôsobom stojace v bezprostrednej blízkosti človeka a jeho materiálnej reality.

Presne tak, ako kedysi v menšom meradle bili tieto bytosti na príkaz Boží Egypťanov svojimi ranami, tak isto aj teraz, v súčasnej očiste zeme budú vo veľkom meradle biť tie isté bytosti celé ľudstvo kvôli jeho materializmu, ateizmu, rozumovému otupeniu a kvôli jeho nerestiam.

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, komu dal príkaz Kristus, keď utišoval búrku na mori? No predsa bytostiam, spravujúcim živel vetra a vody, ktoré ho okamžite poslúchli, pretože vždy verne plnia Vôľu Božiu, a teda i Vôľu jeho Syna.

V Biblii sa v súvislosti s prechodom židovského národa cez Červené more píše, že Pán počas noci rozháňal prudkým vetrom more, aby ho vysušil. Takýmto spôsobom sa voda rozdelila a Izraeliti prešli stredom mora po suchu, zatiaľ čo voda stála okolo nich ako múr po ich ľavici a pravici. V kontexte všetkého, čo tu bolo doposiaľ povedané je jasné, že cestu stredom mora nevytvoril sám Stvoriteľ osobne. Na jeho príkaz a v naplnení jeho Vôle to materiálne zrealizovali práve prírodné bytosti.

Slovenský básnik Milan Rúfus napísal: „Rozprávky nevznikli preto, aby deti zaspali, ale aby sa dospelí zobudili!“ Jeho slová však v súčasnosti nadobúdajú oveľa širší rozmer, pretože malé i veľké a mocné bytosti dávnych bájí, povestí a rozprávok prídu v naplňovaní očistného diania až k prahu nášho vlastného domu, aby otriasli našou dušou a celým našim bytím. Aby otriasli našou rozumovou racionalitou a prebudili v nás hlas srdca a citu. Aby nás hoci aj za cenu prežívania utrpenia a skazy prebudili z nášho smrteľného duchovného spánku, a z našej trestuhodnej duchovnej nevedomosti.

Vonkajšie katastrofické prírodné dianie, ktoré sa mnohých z nás dotkne, je však len odrazom hlavného boja, prebiehajúceho v jemnejších sférach v okolí našej zeme. Hlavný boj spočíva v ničení a likvidácii nečistých myšlienkových a citových foriem, vytváraných ľuďmi po celé tisícročia. Tieto formy sú zhromaždené v obrovských negatívnych citových a myšlienkových centrálach v blízkosti zeme, odkiaľ pôsobia deštruktívne a zhubne na celé ľudstvo.

To je ten povestný Augiášov chliev, ktorý začína byť čistený! Mocné bytosti prírody, stojace v službách veľkého Boha, začali neľútostný očistný boj so všetkým ľudským citovým a myšlienkovým hnojom a hnusom. Boj vedie bytosť, dávnymi Slovanmi nazývaná Perún, ktorá bleskami a mohutnými údermi svojho kladiva búši do všetkej tejto nečistoty, ničí ju, drví ju a likviduje ju.

Účelom tohto gigantického boja, vedeného hromovládnym Perúnom, je očistiť svet citových a myšlienkových foriem do takej miery, aby prestali negatívne vplývať na ľudstvo, čím ľudia dostanú príležitosť k vnútornému prebudeniu. K prebudeniu k dobrému, k čistému a krásnemu.

Bez tejto pomoci zhora, bez tejto pomoci bytostných služobníkov jediného Boha, by ľudstvo muselo zahynúť a udusiť sa v bahnistom močiari, vytvorenom svojou vlastnou citovou a myšlienkovou nečistotou. Aby sa tak nestalo, vyslal nebeský Otec svojich bytostných služobníkov, aby zničili a vypálili tento močiar, a tým dali ľuďom príležitosť k očisteniu a k nastúpeniu cesty dobrého chcenia.

Preto odteraz, keď budeme počuť v búrke údery hromu vedzme, že sú to údery kladiva hromovládneho Perúna! Vedzme, že práve prebieha ďalší tvrdý očistný boj proti zlým, zvráteným, skazeným a nečistým ľudským citovým a myšlienkovým formám.

Odteraz, keď budeme počuť búrku a v nej hrmenie vedzme, že sa blíži čas, kedy bytostní vykonajú svoju veľkú očistnú prácu v myšlienkovom i citom svete. A potom príde rad aj na tých, ktorí tieto negatívne formy stále tvorili a stále tvoria. Príde rad na tých, ktorí sú s tvorbou týchto negatívnych foriem spojení svojimi osudovými vláknami.

Do tejto chvíle sa preto zo všetkých svojich síl vynasnažme rozseknúť všetky vlákna, spájajúce nás s tvorbou negatívnych a zlých citových i myšlienkových foriem, pretože cestou týchto vlákien príde ku nám a k nášmu domu skaza!Vynasnažme sa, aby sme vo svojom cítení a myslení formovali už len veci dobré a čisté.

Všetky sféry okolo našej zeme, a nakoniec i zem samotná bude očistená, a právo žiť na nej a v jej blízkosti dostanú len ľudia dobrého a čistého chcenia. Len ľudia, ktorí v sebe neprechovávajú žiadne necnosti, ani nijaké myšlienky na škodu druhým. Len im bude patriť budúcnosť a len im bude patriť právo na ďalšiu existenciu v Pánovom stvorení.

A úplne na záver je treba ešte zdôrazniť, že v súčasnom očistnom dianí môže zomrieť úplne každý. Dobrý aj zlý. Rozhodujúci je však stav nášho vnútra a naladenie našej duše. Ak je človek vnútorne naladený k dobru, k čistote a k Stvoriteľovi, dostane príležitosť narodiť sa znovu na zemi, pokračovať na nej vo svojom ďalšom duchovnom vývoji a úspešne ho dokončiť svojim vstupom do kráľovstva nebeského.

V prípade duševného naladenia k zlému, alebo iba k matérii už človek nedostane právo narodiť sa na zemi. Jeho duša bude bytostnými odtlačená do nižších úrovní, kde sa pod zvýšeným tlakom naňho dopadajúceho zla snáď ešte dokáže polepšiť. A ak nie, bude mu definitívne vzaté právo na ďalšiu existenciu vo stvorení, čo je to najstrašnejšie, čo sa môže ľudskej osobnosti vôbec prihodiť.

Preto pokoj a mier všetkým ľuďom dobrej vôle! Pokoj a mier všetkým ľuďom dobrého chcenia!Pokoj a mier všetkým ľuďom čistého cítenia a myslenia! Jedine oni sú budúcnosťou Zeme! Jedine oni sú po ochranou Boha a všetkých jeho bytostných služobníkov! Jedine nad nimi sa vznáša Pánovo požehnanie a jeho pomoc. Pomoc, ktorú obdržia v prebohatej miere, ak o ňu budú s pokorou prosiť.

O jednoduchých zákonoch vesmíru i nášho vlastného vnútorného života

25.04.2024

Malá planéta Zem, vznášajúca sa v nedoziernych diaľavách vesmíru, planéta, na ktorej rozkvitol dar života. Bola to však iba náhoda? Pri vecnom a kritickom zhodnotení súčasných vedeckých poznatkov boli nútení mnohí, dokonca i materialisticky orientovaní ľudia priznať fakt, že počnúc formovaním našej slnečnej sústavy, cez vznik a vývoj planéty Zem, [...]

O novom poznaní, ktorému to dnešné nesiaha ani po členky

22.04.2024

Všetko, čo ľudia vytvorili svojim rozumom je zlé! Aj to, čo sa zdá byť dobré a prináša nám blahobyt. Náš blahobyt totiž stojí proti prírode. Je vybudovaný na úkor nej a nie v súlade s ňou, pretože všade, kde chce človek niečo vybudovať, alebo uskutočniť, prírodu a jej harmóniu iba ničí. Všade jej spôsobuje len škodu a utrpenie. A to nie len prírode, ale aj [...]

Vážne slová o hľadaní Pravdy

19.04.2024

Boli raz dvaja ľudia, ktorí sa rozhodli vykopať studňu. Jeden z nich bol trpezlivý a druhý netrpezlivý. Trpezlivý človek si našiel vhodné miesto a začal. Dostal sa do hĺbky dvoch, desatich i dvadsiatich metrov. Bola to dlhá, ťažká a namáhavá práca, na ktorej konci sa však predsa len, vďaka svojej usilovnosti a trpezlivosti, dopracoval k cieľu – k vode. [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

milansupa

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 152
Celková čítanosť: 224218x
Priemerná čítanosť článkov: 1475x

Autor blogu