Založ si blog

Nebuďme otvorenou ranou organizmu stvorenia!

Účelom týchto slov nie je nikoho strašiť. Ich účelom je upozorniť na to, čo sa blíži, a tým darovať každému z ľudí čas na nevyhnutné prehodnotenie kvality vlastného chcenia.

Rovnako, ako je ľudský organizmus vyživovaný krvou, je i naše univerzum vyživované krvou Božieho vyžarovania. Ľudská krv roznáša po celom tele výživu a kyslík, a zabezpečuje, aby všetky orgány dobre fungovali. Krv Pánovho žiarenia prúdi od Stvoriteľa smerom nadol, dáva trvanie celému stvoreniu a vyživuje ho.

V blízkosti našej zeme prijímajú krv Pánovho vyžarovania v prvom rade k tomu určené bytosti, alebo bytostní. Ide o bytosti, starajúce sa o to, aby sa stvorenie stalo bohato prestretým stolom širokej škály najrozličnejších žiarení, z ktorých môžu ľudia čerpať prostredníctvom svojho chcenia.

Bytostní chcú zo svoje vlastnej podstaty i zo samotnej podstaty Pánovho vyžarovania dávať ľuďom v splnení ich chcenia iba samé dobré a krásne veci. Je však zločinom voči bytostným, ak sú zlým chcením ľudí donútení formovať zo sily Stvoriteľa negatívne žiarenia a smerovať ich k ľuďom v splnení ich zlého chcenia.

Z bohato prestretého stola rozvetvenej, širokej škály žiarení v blízkosti našej zeme, ktoré pochádzajú zo základného Božieho vyžarovania, môžeme teda brať a čerpať, čo len chceme. Každé ľudské chcenie nájde svoju rovnorodosť a z nevyčerpateľnej studnice žiarení si k sebe pritiahne presne to, čo chce. A to aj vtedy, keď ide hoci len o nejaké vnútorné nutkanie. V každom prípade si k sebe vždy priťahujeme zodpovedajúce žiarenie v tom najjemnejšom rozlíšení dobrého a zlého. Týmto spôsobom človek čerpá silu a potenciál k uskutočňovaniu a naplňovaniu svojho chcenia.

Ak je naše chcenie dobré, stúpa vo forme svetlého žiarenia zase smerom nahor, naspäť k Stvoriteľovi podobne, ako keď krv prúdi zo srdca do organizmu a potom naspäť k srdcu.

Aby mohlo Svetlé žiarenie nerušene prúdiť Zhora nadol a zdola Nahor, čiže od Svetla k ľuďom a od ľudí k Svetlu Stvoriteľa, musia ho ľudia premieňať svojim dobrým chcením na čisté, láskavé a spravodlivé myšlienky, slová i činy. Takýmto spôsobom má správne fungovať krvný obeh nášho stvorenia.

Žiarenie, prichádzajúce ku každému človeku z Výšin, máme správne zhodnocovať svojim dobrým chcením a takýmto spôsobom správne zhodnotené ho máme posielať nahor k Výšinám. Ak to robíme, sme zdravými orgánmi veľkého organizmu stvorenia, pretože prostredníctvom svojho dobrého chcenia sa správne začleňujeme do kolobehu krvi Pánovho vyžarovania.

Žiaľ, reálna situácia nie je ale vôbec takáto ideálna, pretože ľudia sa svojim nízkym a nečistým chcením, ale aj svojou duchovnou vlažnosťou stali otvorenými ranami stvorenia. Je tomu tak preto, lebo produkty ich zlého a nečistého chcenia, ako i produkty duchovnej vlažnosti, orientovanej iba na matériu, nemôžu vo forme žiarenia stúpať smerom nahor k Stvoriteľovi, pretože k Nemu môžu stúpať iba čisté a svetlé žiarenia, vyprodukované dobrým chcením.

Zlým a nečistým chcením, ako i duchovnou vlažnosťou je ľuďmi porušovaný zdravý kolobeh krvi Božieho žiarenia vo stvorení. Krv vyžarovania Stvoriteľa nie je ľuďmi správne zhodnotená, a pretože nemôže prúdiť Nahor k Nemu, prúdi nadol. Je to presne také isté, ako keď z rany vyteká krv. Svetlé žiarenie, ľuďmi znehodnotené zlým a nečistým chcením, ako i duchovnou ľahostajnosťou klesá nadol, kde vytvára a vyživuje ríšu temna. Ríšu, odrezanú od Svetla a od energie Pánovho vyžarovania. Ríšu, ktorej sa dostáva energie iba prostredníctvom ľudského zlého chcenia a duchovnej vlažnosti.

Tento nezdravý stav, podobajúci sa trvalému krvácaniu, nemôže žiaden organizmus dlhodobo vydržať. Ani obrovský organizmus nášho stvorenia. Preto boli Svetlom podniknuté kroky k uzdraveniu, aby sa stvorenie zbavilo všetkých krvácajúcich rán. Čiže ľudí zlého chcenia i ľudí duchovne vlažných, pretože odvádzajú Svetlé žiarenie smerom nadol, namiesto toho, aby ho svojim dobrým chcením smerovali Nahor tak, ako to byť má.

Je logické a pochopiteľné, že každý organizmus sa bráni krvácaniu a vykrvácaniu. A tak sa začína brániť i veľký organizmus nášho stvorenia tým, že z neho budú odstránení všetci tí, ktorí spôsobujú jeho oslabovanie krvácaním. Ponechaní v ňom budú len tí, ktorí sa prostredníctvom dobrého chcenia dokázali, a ešte snáď dokážu, správne včleniť do Stvoriteľom chceného kolobehu žiarení a jeho silu mu budú vracať naspäť Nahor správne zhodnotenú.

Majme sa na pozore, pretože veľký ozdravný proces stvorenia už začal! Preto je už najvyšší čas konečne si uvedomiť, že chcieť síce môžeme čokoľvek, a aj sa nám toho vo forme žiarení okamžite dostane, ale len dobré, čisté a svetlé chcenie smeruje Nahor. A svojim smerovaním Nahor zároveň určuje aj ďalšie smerovanie nášho osudu. Buďme si dobre vedomými toho, že Stvoriteľ nenechá donekonečna svoje stvorenie krvácať a chystá sa raz a navždy urobiť v ňom poriadok. Poriadok v tom zmysle, že zvrhne do temných úrovní každého, kto ich živil svojim negatívnym a vlažným spracovaním Pánovho žiarenia. Že zatlačí každého tam, kam svojim zlým a vlažným chcením nechal vytekať krv vyžarovania Stvoriteľa.

Čas, kedy k tomu dôjde sa priblížil tak, ako to predpovedali dávni proroci. Každý strom, ktorý už konečne nezačne dávať dobré ovocie, bude vyťatý a spálený v ohni. Preto bude každému človeku, ktorý sa v najbližšej dobe nespamätá a neprehodnotí svoje chcenie, upreté právo na ďalšie jestvovanie vo stvorení, pretože bol iba jeho otvorenou a krvácajúcou ranou.

Účelom týchto slov nie je nikoho strašiť. Ich účelom je upozorniť na to, čo sa blíži, a tým darovať každému z ľudí čas na nevyhnutné prehodnotenie kvality vlastného chcenia.

O jednoduchých zákonoch vesmíru i nášho vlastného vnútorného života

25.04.2024

Malá planéta Zem, vznášajúca sa v nedoziernych diaľavách vesmíru, planéta, na ktorej rozkvitol dar života. Bola to však iba náhoda? Pri vecnom a kritickom zhodnotení súčasných vedeckých poznatkov boli nútení mnohí, dokonca i materialisticky orientovaní ľudia priznať fakt, že počnúc formovaním našej slnečnej sústavy, cez vznik a vývoj planéty Zem, [...]

O novom poznaní, ktorému to dnešné nesiaha ani po členky

22.04.2024

Všetko, čo ľudia vytvorili svojim rozumom je zlé! Aj to, čo sa zdá byť dobré a prináša nám blahobyt. Náš blahobyt totiž stojí proti prírode. Je vybudovaný na úkor nej a nie v súlade s ňou, pretože všade, kde chce človek niečo vybudovať, alebo uskutočniť, prírodu a jej harmóniu iba ničí. Všade jej spôsobuje len škodu a utrpenie. A to nie len prírode, ale aj [...]

Vážne slová o hľadaní Pravdy

19.04.2024

Boli raz dvaja ľudia, ktorí sa rozhodli vykopať studňu. Jeden z nich bol trpezlivý a druhý netrpezlivý. Trpezlivý človek si našiel vhodné miesto a začal. Dostal sa do hĺbky dvoch, desatich i dvadsiatich metrov. Bola to dlhá, ťažká a namáhavá práca, na ktorej konci sa však predsa len, vďaka svojej usilovnosti a trpezlivosti, dopracoval k cieľu – k vode. [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

milansupa

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 152
Celková čítanosť: 224832x
Priemerná čítanosť článkov: 1479x

Autor blogu