Založ si blog

Určené všetkým budúcim bezrukým a beznohým

Tento text bude pomerne drsným opisom toho, čo nás všetkých čaká a čo nikoho neminie. Jeho účelom je, aby sme zostali ušetrení prichádzajúceho drsného zásahu do našej osobnosti. Aby sme sa mu vyhli a aby sme mu unikli. Dokázať to však môžeme len vtedy, keď pre to niečo urobíme. Keď duchovne napneme všetky sily a odstránime svoje chyby, hriechy a nedostatky, na ktoré bude spomínaný zásah zameraný.

V súčasnosti žijeme v dobe Veľkej očisty. Očistné dianie na našej zemi je vyvolané stále sa zvyšujúcim tlakom Svetla. A práve jeho zosilňujúce žiarenie prinesie intenzívne zásahy proti všetkému nečistému chceniu v človeku.

Ako sa to udeje?

V prebiehajúcej očiste budú rozhodovať dva druhy vyžarovania ľudskej osobnosti. Vyžarovanie kalnej žltej a vyžarovanie fialovej.

To negatívne v nás vyžaruje do stvorenia kalnú žltú. Sú to všetky nepekné a nečisté myšlienky. Je to zlosť a nenávisť. Je to zlé, lživé a ohováračné chcenie. Ale je to aj duchovne vlažné a duchovne povrchné chcenie. Všetko toto žiari z našej osobnosti farbou kalnej žlti.

Farba takéhoto vyžarovania osobnosti človeka k sebe priam magneticky pritiahne očistné sily Svetla. Tieto sily, reprezentované najmenšími čiastočkami nevedomého prírodného života, ešte jemnejšími, ako je najhrubšia hmota, sa vrhnú na našu osobnosť a začnú ju rozožierať tak, ako rozožiera hrdza železo. Ale bude to oveľa rýchlejšie.

Bilióny čiastočiek nevedomého prírodného života, vedené Svetlom, začnú svojimi drobnými ústočkami vyhrýzať z ľudskej osobnosti všetky miesta, vyžarujúce kalnú žltú. Bude to niečo také, ako keď sa dravé pirane vrhnú na zviera, alebo na človeka vo vodnom toku, a za chvíľu ho ohryzú až na kosť. Ohryzú ho úplne dočista!

Približne takto bude prebiehať i očista našej osobnosti. Drobné ústočká elementárneho prírodného života, pod vedením Svetla, ohryzú našu osobnosť úplne dočista. Až na kosť! Tak, aby ju úplne zbavili všetkého, čo z nej vyžaruje kalnou žltou.

A teraz zásadná otázka? Čo bude človek pri tom cítiť?

Určite to nebude nič príjemné. Bude to bolesť, ako keby sa na nás vrhli spomínané, dravé pirane. Miera tejto bolesti bude priamo závislá od miery nášho vnútorného znečistenia. Od miery našich chýb, hriechov a duchovnej vlažnosti. Čím hlbšie budú chyby zažraté do našej osobnosti, čím viac s ňou budú prerastené, tým väčšiu vnútornú bolesť budeme pociťovať pri ich očisťovaní, keď bude z našej osobnosti nemilosrdne vyhrýzané a odstraňované úplne všetko, čo je zdrojom vyžarovania kalnej žltej.

Predstavme si, že nám pes odhryzne prst. Bude to riadna bolesť, ale prežijeme to.

Predstavme si, že nám odhryzne celú ruku. Bude to obrovská bolesť, ale prežijeme to.

Všetci ale vieme, že existuje určitá hranica, ktorej prekročenie je už nezlučiteľné so životom.

Bolesť z odhryznutého prsta sa bude rovnať bolesti z vyhrýzania a odstraňovania malých chýb, nedostatkov a hriechov z našej osobnosti.

Bolesť z odhryznutej ruky, alebo nohy sa bude rovnať bolesti z odstraňovania a vyhrýzania veľkých chýb, hriechov a nedostatkov.

A žiaľ, keď to nečisté, zlé a hriešne bude vrastené do našej osobnosti veľmi hlboko, očistný zásah bude tak radikálny, že to už neprežijeme. To znamená, že naša osobnosť bude duchovne zničená, pretože to zlé bolo do nej až príliš hlboko zažraté.

Spomínané dianie je opisované takýmto drsným spôsobom preto, lebo ľudia majú vo všeobecnosti tendenciu zľahčovať všetky zmienky o nadchádzajúcej Veľkej očiste a nedokážu si predstaviť, čo im to prinesie. Preto je potrebné, aby mali reálnu predstavu, čo asi budú pri svojom očisťovaní cítiť.

Kristus povedal: „Keď ťa zvádza na hriech tvoje oko, vylúpni ho a zahoď, lebo lepšie je ti bez jedného oka vojsť do života, ako s dvomi očami vojsť do zatratenia. A keď ťa zvádza na hriech tvoja ruka, odtni ju a zahoď, lebo lepšie je ti bezruký vojsť do života, ako ísť s dvomi rukami do zatratenia.“

Tieto Pánove tvrdé slová poukazujú na to, s akou razantnosťou sa máme zbavovať svojich chýb, nedostatkov, necností, nečistoty a hriechov. Akákoľvek cena, zaplatená za to, že sa ich zbavíme, je prijateľná, pretože pre nás znamená vzostup k Svetlu a zabraňuje pádu našej osobnosti do zatratenia.

Tieto tvrdé slová Krista však v nadchádzajúcej Veľkej očiste dôjdu svojho naplnenia! A naplnia sa tak, že každá ľudská osobnosť, ktorá mala Kristom opísaným spôsobom uskutočniť vlastnú, radikálnu dobrovoľnú očistu a neurobila to, bude v nadchádzajúcej Veľkej očiste zeme rozožieraná a ohlodávaná až na kosť, aby bola zbavená úplne všetkého, čo z nej vyžaruje kalnú žltú. Aby potom človek mohol, očistený od všetkého zlého a nečistého, vstúpiť do novej kvality života na našej zemi i vo všetkých jemnejších úrovniach okolo nej.

Miera bolesti, ktorú budeme pri tom cítiť a intenzívne prežívať, bude zodpovedať miere prieniku toho zlého do podstaty našej osobnosti. Ak bude zlého veľa a bude hlboko zakorenené, bude bolesť veľká. Ak bude zlého málo a nie až tak hlboko zakorenené, bude bolesť malá.

Ale človek čistý, dobrý, láskavý k druhým a milujúci Stvoriteľa, sa jej môže vyhnúť úplne. A to preto, lebo vyžarovanie jeho osobnosti bude fialové, a všetko fialové bude očistným žiarením Svetla ochraňované a podporované. Aj tomu najmenšiemu chceniu človeka k dobrému a čistému sa vo Veľkej očiste dostane všemožnej podpory zo Svetla, aby mohlo naplno rozkvitnúť.

Všetky tieto skutočnosti znamenajú, že každý, kto chce byť v budúcich týždňoch, mesiacoch a rokoch ušetrený veľkého utrpenia, by mal začať intenzívne pracovať na odstraňovaní vlastných chýb tak, aby jeho osobnosť vyžarovala čo najmenej kalnej žltej.

A zároveň, aby popri odstraňovaní svojich chýb začal všemožne zveľaďovať a rozvíjať v sebe to dobré, čisté a láskyplné, čo sa skrýva v duši každého z nás. Na základe toho začne naša osobnosť vyžarovať čoraz intenzívnejšiu fialovú farbu, ktorá k sebe začne automaticky priťahovať požehnanie, pomoc a ochranu Svetla.

Lebo budúcnosť na našej zemi po Veľkej očiste bude patriť už len ľuďom, bez vyžarovania kalnej žltej! Len ľuďom, ktorých osobnosť radostne žiari najrozličnejšími odtieňmi fialovej!

Staňme sa nimi dobrovoľne, kým je ešte čas, aby nás vrcholiace očistné dianie nezačalo, obrazne vyjadrené, pripravovať o „nohy, alebo ruky,“ v snahe očistiť našu osobnosť i za cenu bolesti, aby sme mohli, hoci i „bez ruky, alebo bez nohy“ predsa len vojsť do nového života, plného Svetla.

Dnes je ešte v našej moci ušetriť si takúto bolesť. A to prostredníctvom vážnej snahy o zmenu k lepšiemu. Ale o týždeň, alebo o mesiac už bude možno neskoro a bolesť na nás ťažko doľahne, pretože sme ignorovali nutnú premenu vlastnej osobnosti k lepšiemu.

V pojme Grál sa naplní konečný osud každého človeka!

29.04.2024

Viem, že pre širokú verejnosť bude tento text možno nepochopiteľný a ťažko stráviteľný. Ale napriek tomu a práve preto je treba o týchto veciach hovoriť. Je treba dať verejnosti na známosť, že žijeme v zlomovej dobe, ktorá sa nesie v znamení vznešeného pojmu Grál. Obrovská sila, súvisiaca s týmto pojmom už zasahuje, a ešte len naplno zasiahne do osudu ľudstva takým [...]

O jednoduchých zákonoch vesmíru i nášho vlastného vnútorného života

25.04.2024

Malá planéta Zem, vznášajúca sa v nedoziernych diaľavách vesmíru, planéta, na ktorej rozkvitol dar života. Bola to však iba náhoda? Pri vecnom a kritickom zhodnotení súčasných vedeckých poznatkov boli nútení mnohí, dokonca i materialisticky orientovaní ľudia priznať fakt, že počnúc formovaním našej slnečnej sústavy, cez vznik a vývoj planéty Zem, [...]

O novom poznaní, ktorému to dnešné nesiaha ani po členky

22.04.2024

Všetko, čo ľudia vytvorili svojim rozumom je zlé! Aj to, čo sa zdá byť dobré a prináša nám blahobyt. Náš blahobyt totiž stojí proti prírode. Je vybudovaný na úkor nej a nie v súlade s ňou, pretože všade, kde chce človek niečo vybudovať, alebo uskutočniť, prírodu a jej harmóniu iba ničí. Všade jej spôsobuje len škodu a utrpenie. A to nie len prírode, ale aj [...]

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

milansupa

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 153
Celková čítanosť: 225647x
Priemerná čítanosť článkov: 1475x

Autor blogu